SERVEIS

«El Cavaller de Vidrà» compta amb un equip d’experts professionals en el sector dels esdeveniments, especialistes en la celebració de tot tipus d’actes socials i d’empresa, amb anys d’experiència en esdeveniments focalitzats en un públic exigent, selectiu i que valora l’ambientació, el servei i la innovació en cada detall.


Entre els nostres serveis, destaquen especialment les nostres event planners que us acompanyaràn en tot moment en la creativitat, planificació i posterior coordinació integral de l’acte.


La proposta gastronòmica, es basa en la selecció de matèries primes de primera qualitat i amb la seva presentació d’acord amb les tendències més innovadores en restauració lleugera i de banquets. Un must a l’abast dels nostres convidats.


Altres serveis addicionals, com són el transport o aterratge amb helicòpter en el propi jardí, excursions i senderisme per descobrir l’entorn, gaudir de l’inoblidable experiència de la visita als seus extraordinaris boscos adjacents.


L’espectacularitat dels seus salts d’aigua el del Salt del Molí de més de 20 metres d’alçada, el pas del cristal·lí riu Ges que desemboca a la mateixa Plana de Vic. Les seves ermites, la llegendària Serra de Milany amb el seu castell situat entre Santa Magdalena i el Puigsacalm, Bellmunt, i la cordialitat de les seves gens, fan de la visita a Vidrà, una experiència única.

Transport

Dj i servei de música

Projectors

Material Presentacions

Hora Extra

Ceremònia

Fotografia

Servei Càtering

Begudes i menjar

Mobiliari i material decoració

Lloguer habitacions al Cavaller

Wedding planners

Events planners

Allotjament aprop de El Cavaller per a convidats:

​​

  • Cal Fuster 

​​

1

  • Instagram Social Icon
  • Facebook App Icon

© 2016 by cvBCN web designer - cristina@cvbcn.com

CONTACT US

 +34 620 759 764 

info@elcavallerdevidra.com

 El Cavaller de Vidrà, Vidrà, Girona, 17515, Spain